najs or bajs á la Emma och Fanny

,

HISS på rea! vem gillar inte lägre priser? bara att handla på :D Även superhiss till hööks!
HISS på schabrak med LAGOM stor logga! Tex Scapa har ju extremt stor logga och HV POLO har ju en del stora också. Det värsta som finns är när sadeln täcker en del av loggan/namnet så att hela inte syns. Lagom är bäst, eller vad säger ni? Dessutom var de här schabraken riktigt snygga ;)
HISS till John Whitaker! (L)
HISS på denna asgrymma regnjacka från Kingsland! Dock är det ju lite minus för att den inte andas, och minus för ett högt pris... Men inget regn kan ju hindra en i sådan, eller hur?

DEN ALLRA FETASTE HISSEN går till våra kära ostbågar! (L) kärlek till de! Men det ska vara riktiga från OLW, inget bajs från Estrella. Fannys kommentar till Estrellaostbågar: "De smakar papper". (köp inte estrella)
DISS till stora loggor! Det är inget fel på schabraken i sig, ganska snygga, men det är ju jättefult när sadeln täcker en del av märket, usch. Och sedan angående 3 på scapa schabraket... vi fattar inte, man vill ju komma etta?
+
DISS till brun sadel och svart träns. Ville inte hänga ut något speciellt ekipage, så det fick bli en sån här bild. Vi gillar bruna sadlar, men inte i kombination till ett svart träns. Brunt läder med brunt, och svart med svart. Även ljusbrunt och mörkbrunt tycker vi är fult om man blandar.
DISS på dyra prislappar! Helst skulle ju allt vara billigt, då skulle man kunna köpa mer ;) Jag vet att ni gillar min bild! / Emma

SPECIALDISS FRÅN FANNY till när naglar bryts och man har kämpat i flera veckor med att få de fina!!!!
Emmas kommentar: "hahahah, fjortiiis" :D
Idag blev det lång najs or bajs, hoppas ni inte tar åt er för att ni kanske har något av det här, det är bara att vi inte gillar det, det är ju trots allt ni som ska ha det så gör vad ni tycker är bra/snyggt  :)
Det var allt, gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Anna

Gillar det gröna schabraket ;D

2011-01-04 @ 19:12:17
URL: http://mydearsweetdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0