Ridläger

ska lägga upp lite bilder från sommarens ridläger-bilder för att ha något att skriva och lägga upp för idag händer inte så mycket mer än att göra en massa läxor och träna fotboll och sen mer läxor:/ men får se om jag hinner idag men här är en från 09

Emma högst upp sen Moa och lova sist (syns kanske inte XP)
.

engelskaträning

nu sitter 2/5 av ponnyligan + nathalie i mitt (emmas) vardagsrum och "tränar" engelska. Det går inte så bra. Vi ska visa upp imon, önska oss lycka till. Emma spelar Taylor Swift, Nathalie spelar Taylor Lautner (HUMOR!!!) och Julia spelar Peter Jihde :DDD::D:D
Ni får tjata på elin så ni får bilderna från tävlingen snart, doch finns det inga på mig ;@

N och B!

Låt oss presentera...
, ala Cajsa och Juliaaaaaaaaa!! *trumvirvel*




NICE:


Bra stötdämpande pad i silikongel, vilket gör att den håller sig på plats.



Jättegulligt dressyrschabrak som fler borde använda!! :D

 

 

 

 

BAJS:

 

 

 

folk som använder Hackamore

fel! - nej, såå rätt

Om man använder det på fel sätt, kan det skada hästen väldigt lätt. Inget fel på bettet, utan bara ryttare som drar sönder hästars nosrygg.

 

 

 


Plaststigbyglar

Inte så snygga, helt enkelt. :P

 

 

 

 

Det var allt för idag! ;)

 

//

hoch 


Nice or bajs

,
Bajs (N)

Jodhpurridbyxor. Altså utsvängda ridbyxor. Inte snyggt alls. De kan säkert vara praktiska, men vi gillar snyggt.
Ingen hiss för de byxorna. INGEN DISS TILL DE SOM ANVÄNDER SÅNNA, gillar bara inte byxorna






Nice
... däremot gillar vi jeansridbyxor! Dessvärre är inte sömmarna särskilt sköna på byxorna på bild 1, men de är riktigt snygga! Snyggast är de från mountain horse (bild 2). 3/5 ponnymänniskor har det billigare alternativet jeansridbyxor (bild 1) från CRW, dvs hööks :)

snygga ridbyxor

snyggare ridbyxor

Hiss o Diss

Super bra smörj medel!! finns på Hööks. Jag hatar när folk inte har smörjt sin utrustning in för tävling.
EN STOR HISS

Bling bling är ju aldrig fel:)
HISS




HAHAHAHA!!!!! Vilket skämt!!!!! xD

Ponnyligan

ja då är man hemma efter en kort med rolig tävlingsdag tsm med Elin och Emma.

Dag ett: bann-bygge och bada hästarna bann-bygget gick låååååååångsamt för hinderna väger ett ton och vi har en stor ute bana att använda så det tog mycket kraft att göra de. men sen när det va klart så va det dax att bada "hästarna" men jag fick en dusch med... men inte bara jag för hämnden är ljuv:D men vi badat klart alla så va det hem som gällde. När hade ätit så cyklade vi ner till hemma kväll och köpte godis till tävlingen och kvällen så klart:) 

Bann-byggarna

Sara & Elin & Amalia


mina stövlar för och innan jag smörjde dom

Dag två: börjar med att jag vaknar jätte tidigt av att jag frysser (vi hade fönstret helt öppet för anas var det för varmt) och täcket ligger på golvet och jag tar på mig det hjälper inte för de är också iskallt... efter en stund så kommer mamma och väcker oss = Emma. tre sekunder senare när mamma gått ner så får jag ett sms av Elin : kommer ni snart?- jag sket i att svara ist gick jag mer och åt frukost med Emma.
när vi väl va uppe i stallet så fodrade vi så klart och jag la fram all utrustning jag skulle ha sen gick jag till klubben och gick banan med Emma(Elin dissade oss hon skulle rida fram ist). när Emma och jag hade gått banan så kom mamma med hästen:D sen gick det bara bra

Elin: en Clear Round rosett och en etta rosett och plackett
Emma: en etta rosett och plackett
Fanny: två etta rosetter och två placketter

Samman fattning vi vann all klasser vi va med i och Elin blev nolla i sin Clear Round rundan som hon gjorde. sen vann vi alla klasser utan två och dom deltog vi inte ens i så de va Ponnyligan:s tävling idag skit kul:D:D:D:D:D:D:D

.



Anmäld!:)


Nu är jag anmäld till tävlingen och jag vet inte vilken färg jag ska ha ett STORT problem tycker jag!! en jag vill ha rosa eller blå eller brun kanske jag vet inte...men jag ska inviga min nya skjorta jag köpte på Börjes Elin har en lika dan men korta armar ist. Men jag ska försöka göra ett nytt inlägg på söndag efter tävlingen och säga hur det gick och så sen kanske det kommer ett till inlägg på lördagskvällen om vilken färg det blev och så..
.

hej

Hejsan :)
Idag har mohedaskolan haft skoljogg. Det var en bit och tog 33 minuter och 19 sekunder för mig *stolt*
Södag 26 september är det hopptävling på klubben och jag, elin (fanny?) är anmälda.
På lördag kl. 4 är det tydligen banbygge, och jag är i Ingelstad till 3.
På söndagen börjar tävlingarna vid 9, sedan ska jag vara banpersonal i klass 1. Sen får jag skynda mig hem, duscha och gå till kyrkan vid 3 (konfirmation) Må bäste ryttare vinna!
Elin - Sun Flow    50 och 60 cr,
Emma - Cardinal   70
(fanny - Tina/Missy)   80/90
ser ni hur söt cardinal är? :D
/ Emma

Bloggen halvdöd

Typ ingen skriver ju! :3
Aja, idag kom jag hem från lägret i Asa.. För övrigt så har det inte hänt så mycket förutom att jag har köpt ett nytt träns till Valle, med en aachennosgrimma.
Nu har han börjat komma i full galopp när man ropar! Härligt.

Ny utrusning

Det är bland det bästa jag vet hihi^^. Jag har köpt ett nytt träns till Tina Nöjd med valet jag gjorde mellan två olika. Så här ser det ut det är brunt med en mellan tjock nosgrimma (inget vitt på den) och pannbandet hade rosa strass stenar på och lika med dom stora spennerna hade med en strass sten på sig:D

Bild kommer i mon
.

Hej

Nu har jag varit i stan och handlat lite grejer ska snart  på kräfftskiva eller något liknade vet inte vad man ska kalla de. Efter ja har ätit så ska jag och Elin sticka hem för kolla på film och äta en massa godis gott gott hihi. imon så är det hästarna som gäller jag ska hoppa lite med Tina eller så ska jag ta en tur till berget få se Elin ska i galla fall med och kolla:)
Tina
Värdens sötaste Tina på Öland
.

RSS 2.0